Blog Jualan

Dijemput mengunjungi blog jualan saya di http://jualanshiros.blogspot.com/ Terima kasih.

Wednesday, May 6, 2009

Lily-Promise

Assalamualaikum,
Posting kali ini tiada kena mengena langsung dengan orkid.
Bulb lily ini ku beli dari Royal Color bersama² rakan² lain yg juga meminati lily melalui Bro Mhatta.
Sicantik manis ni bernama Promise. Ada lagi 4 buds menanti untuk berbunga.
Jom kita saksikan keayuan wajahnya berposing sakan berlatar belakangkan bahagian tepi sofa. Ala..ala...posing kat studio gitu...
enjoys,

8 comments:

mizahanan said...

cun giler.. beli same dgn bro. hatta ek? kire2 bp rm?

Shida said...

Ye, kirim sekali dgn Mhatta. Kos semua RM41. Boleh tahan gak,kan harga dia....kih..kih..kih...

juliadam said...

cantik la ...
pandai awak amik gambar macam lukisan.

Adiwarnatasya said...

Salam.Hye Shida;
Saya suka orkid2 tu...Cantik bangat.

Rumah saya kat kampung pun byk orkid gak...Mama saya suka orkid.

Shida said...

Kak Tina, saya tiru gaya Bro Mhatta..dia rentang kainkat dinding, saya pula guna sofa bhg tepi ygkaler gelap sbg background...ha..ha....

Shida said...

Hi Adiwarna,
Mekasih singgah cnie, lehlah kita berkenalan ye....

Adiwarnatasya said...

Okie.
Salam perkenalan...
Gembira dapat kenal Shida.:)

苦瓜鹹蛋Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社