Blog Jualan

Dijemput mengunjungi blog jualan saya di http://jualanshiros.blogspot.com/ Terima kasih.

Friday, May 15, 2009

Finishing kepada Pohon Orkid

Memang plan nak kasik finishing kepada pohon orkid ni supaya tak nampak kosong bhg bawahnya tu.

Alhamdulillah, yg dicari jumpa, murah pulak tu, onci dancing lady dan keiki dendro ku selitkan.


Dah berbunga pun,

Ada warga baru, ihsan dr Harris. Bulbo vaginatum. Tq, yg sebelum ni dah pegi syurga.

he..he..he....

4 comments:

Adiwarnatasya said...

Akak,
Nie teknik apa?
Dalam satu pasu dicampur dengan 1 atau 2 pokok lain ker?

Shida said...

Adi, akak tepek orkid kat batang katu yg dimasukkan ke dlm pasu. Setiap bhgnya dah ada pokok, bhg bawah takmo nampak kosong maka ditambah dengan oncidium golden shower atau juga ad aorg panggil dancing lady.

Shida said...
This comment has been removed by the author.
Adiwarnatasya said...

oic. Thanks akak.