Blog Jualan

Dijemput mengunjungi blog jualan saya di http://jualanshiros.blogspot.com/ Terima kasih.

Wednesday, April 22, 2009

Tak faham ....

Itu selalunya komen abang, tak fahamlah. Setiap kali dia membaca sms atau mendengar perbualanku di hp bersama rakan orkid yg lain.

Petang semalam agak kelakar, Kak Har call aku setibanya aku di pasar malam. Kak Har bercerita tentang Renanthera Tuanku Bainun yg dia ada tu...maka aku pun aku ada menyebut nama Tuanku Bainun sekali lagi pada Kak Har. Juga ku jawab, saya ada, tapi bukan Tuanku Bainun, saya punya Kalsom.....bla...bla..bla.....aku sambung berborak dgn Kak Har.

Abang dah jeling², apa sebut nama raja raja pulak nih.....dah tak panggil orkid panggil nam araja pulak ker?

Kah..kah..kah....puas kuterangkan semula apa itu Tuanku Bainun dan Kalsom.

* Renanthera Tuanku Bainun
* Renanthera Kalsom - utk lihat kecantikannya, klik http://home-and-garden.webshots.com/photo/1037219957036550365yFmIYI

4 comments:

fzi said...

Salam..
Akak baca posting shida sambil senyum2... boleh imagine betapa 'musykil'nya hsbd shida bila dengar shida duk borak sambil sebut nama2 okid tu sume... hehe

Shida said...

Wslm kak....kalau sy rajin saya explain kalau saya malas, saya gelak²kan dia aje.

Chef Aduka said...

orkid tengku bainun tahu.....my friend ada...tggu la...kawan tolong semaikan....kat belah utara nih..saya ada lagik kawan baik minat orkid...sorang baya saya...dan sorang lagik pangkat abg la...age 50...anak 6...minat orkid gak.kami belah utara kalau nak carik orkid or specis baru selalunya pegi ke jitra,perlis dan padang besar.kat alor star...pakar...selalunya kalau nak tahu hal selok belok penjagaan pokok orkid nih kena tanya dgn otai la...Datin Shun.Dia dah 40 tahun meminati orkid...kalu pegi umah dia,belek2 pokok orkid jer lebih dari 3 jam...hehehe...mmg byk specis kat umah dia.Dia gak selalu masuk pertandingan orkid dan selalu menang.1st may nanti ada orkid show kat sp.apa2pun keep in touch ya...

苦瓜鹹蛋Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社