Blog Jualan

Dijemput mengunjungi blog jualan saya di http://jualanshiros.blogspot.com/ Terima kasih.

Wednesday, July 22, 2009

Munger rayalah pulak...

Kesempatan mengunjungi Cameron Highlands, 17-19 Julai 2009 yg lepas, tidakku lepaskan peluang untuk membeli pokok² munger idaman. Salah satunya, bunga raya. Di sana, bunga raya jenis hibrid memanglah besar saiznya. Hati mana yg tak tergedik² untuk memilikinya,kann....(kalau dah namanya hantu munger.....)
Yang ku beli beginilah rupa parasnya, oren besar ada sedikit kuning pada kelopak di hujungnya.

Kedua yg dibeli ialah peach berlapis di antara yg byk² tu.

Tak ketinggalan yg purple ini,

Dah beli kat CH, barulah ternampak si purple begini kat Nursery Dengkil. Rembat jugekkkk....RM8.


Yang lain² ni next timelah yeee.....sekarang buat cuci mata jer.

Rasanya Mokcik ada beli yg ini, nanti nak barter trade dgn dia.













Berkenan jugak dengan yg ini, putih bercampur pink tapi tak jumpa yg untuk dijual.


Semoga semuanya serasi tinggal di laman rumahku.

3 comments:

Chef Aduka said...

wha....dah minat bunga kebangsaan nampak???

Adiwarnatasya said...

Kak Shida,
Owhhh bunga kebangsaan bunga kebanggaanKu...
Cantekkk...
Rindu kembali pada blog akak:)

AL RIDZUAN BAKERY AND CATERING SERVICES said...

ooo...gie kampung orang senyap-senyap yer.....