Blog Jualan

Dijemput mengunjungi blog jualan saya di http://jualanshiros.blogspot.com/ Terima kasih.

Saturday, February 5, 2011

Hoya Imperialis


Masya-Allah, memang cantik ... memang menawan hati yang memandang kepadanya. Walaupun dibeli dari kawasan beriklim sejuk (iklim sejuk di Malaysia jer...he..he...) namun tiada masalah untuknya berbunga secantik ketika di sana.
Kalaulah ia boleh dibawa ke office, alangkah bahagia memandangkan situasi di office yang tidak lagi membahagiakan....uwaa........

5 comments:

ROUGH.ROSA said...

Boleh letak kat office... :) buat wallpaper kat desktop pastu tenung lama2....hehe..

Malay-Kadazan girl said...

Tengok Hoya ni teringin pula nak scuba diving bila hari panas macam ni nak berendam je.

Kunang-Kunang said...

Salam ingatan pada Shida,

Lama tak singgah blog shida. Maaflah. Semoga Shida sekeluarga sihat sentiasa.

Cantik2 bunga tu. Orkid2 akak dah tak berjaga sangat sekarang. Kesihatan kurang baik. Tapi Alhamdulillah rajin juga orkid2 tu berbunga.

Sha@Mama Tina said...

salam kak shida..saya terjumpa blog akak masa jalan2..

anyway, cantik2 bunga kat laman akak..kia kenal2 boleh?

saya link blog saya kat blog akak ye..thanks!

asikin516 said...

hi, salam perkenalan..
canteq2 bunga koleksi kakak nie..
boleh share sikit info, nak beli kat maner yer orkid2 tue semua? my mum memang peminat orkid.canteq2 belaka, nie email saya asikin516@gmail.com