Blog Jualan

Dijemput mengunjungi blog jualan saya di http://jualanshiros.blogspot.com/ Terima kasih.

Thursday, November 26, 2009

Lily putih-adakah ini dikenali sbg tembaga suasa?




Aku dah lama aim lily putih ni, si sebelah sebuah rumah kosong. Ku lihat banyak anak²nya di sekeliling mother plant.
Di nursery Banting ada jual dengan harga RM35, mintak kurang pun boleh kurang RM5 jer. Erm...baik ku ambik yg ditepi jalan ni jer....he..he....tapi kena tanya dulu India kat depan tu siapa punya pokok.