Blog Jualan

Dijemput mengunjungi blog jualan saya di http://jualanshiros.blogspot.com/ Terima kasih.

Monday, March 23, 2009

Bunga-bungaan.

Rose oren sebenarnyanya kaler dia,

Lily, Gardfield....di datangkan khas dr Segamat.


Epicatt, warnanya yg dah semakin pudar, warna asalnya maroon.


Lavender,

Rose pink comeinya dr Pasir Gudang, pemberian Naz.


Doritis, ada 3 pokok lagi available, ada minat?


Phal beli RM15, ada 3 pokok..mother plant dlm jagaan Naz (dgr kabarnya beranak lagi...) dan seedling pada Kak Har.


Phal ambonensis,


Coming up more pictures!

2 comments:

fzi said...

Salam shida...
Wah cantiknya roses... dah lama rindukan bunga ros. Dulu ada tanam siap buat collection macam2 kaler. Tapi tak terlayan serangga2 perosak(malas nak sembur racun tu la pasal)maka satu demi satu pupus camtu je... sedey..

Shida said...

Salam Fzi, ye betul, rose ni byk sgt musuhnya. Sekarang saya prefer bela rose kg berbanding hybrid.

Kalau saya sembur malathion tu, suami saya bising baunya busuk...